MOBIS

Oblikovanje Android aplikacij

Oblikovanje mobilne aplikacije je bistvenega pomena, saj le ta določa karakter digitalnega produkta in uporabnikom omogoča razumevanje ter povezovanje s tehnologijo na preprost način. To je zelo široka kategorija, saj vključuje vse od začetnega koncepta pa do izdelave prototipa mobilne aplikacije.

Naš cilj pri oblikovanju je ustvariti izkušnjo, ki zagotavlja tako uporabnost kot zadovoljstvo uporabnikov, to pa dosežemo z odlično zasnovo izdelka, ki utrjuje povezave z vašim podjetjem in blagovno znamko.

Učinkovito oblikovanje mobilne aplikacije zajema vse od kreativne vizije, grafičnega oblikovanja, tržne raziskave do tehničnega razmišljanja.

Le z ekipo, ki dobro sodeluje boste lahko prišli do izdelka, nad katerim bodo uporabniki navdušeni in ga  z veseljem uporabljali. Zato oblikovanje prepustite nam, saj smo specializirani za celostno izdelavo mobilnih aplikacij. Verjamemo, da je to najboljši način, da uporabnikom zagotovite tisto, kar si želijo.

Med tem…

01

Je vse pripravljeno za razvoj vaše mobilne aplikacije

02

Dobili boste točne podatke o stroških razvoja

03

Imeli boste jasno predstavo o tem, kaj vaša aplikacija ponuja in kako izgleda

Razvoj Android aplikacije

Za popolno prilagojenost Android mobilnim napravam in najboljšo uporabniško izkušnjo razvijamo nativne mobilne aplikacije. Za razvoj uporabljamo Java in Kotlin programska jezika ter orodje Android Studio.

Zakaj izbrati nas za razvoj Android mobilne aplikacije?

  • ker sledimo napredku
  • redno nadgrajujemo znanje programskih jezikov
  • sledimo najnovejšim trendom
  • uporabljamo najboljša orodja
  • testiramo vsak korak za brezhibno delovanje
  • poskrbimo za najboljšo odzivnost

Programski jeziki

Programska orodja

ZAČNIMO PROJEKT SKUPAJ

Ko uspešno zaključiš toliko projektov kot smo jih mi, enostavno veš kaj deluje in kaj ne. Prosimo, izpolnite obrazec in oglasili se vam bomo z odgovori na zastavljena vprašanja!