MOBIS
Popolnoma prilagojeno za uporabnike iOS!

Razvoj iOS aplikacij

Ker je danes na voljo že nešteto različnih aplikacij,  je uporabnike vedno težje privabiti. Z izjemnim oblikovanjem lahko poskrbimo, da vaša blagovna znamka izstopa v aplikacijski trgovini. Naše delo je popolnoma predano vašemu uspehu!

Vsako podrobnost pri iOS aplikaciji jasno definiramo še preden zapišemo prvo vrstico kode. Naši izkušeni oblikovalci poskrbijo za popolnost razmerja med uporabnostjo in vizualno privlačnostjo. Vsi koraki našega procesa dela pa bogatijo izkušnjo uporabnika.

Naši produkti navdušujejo uporabnike s svojo eleganco in enostavno uporabo, pritegnejo pozornost in prepričajo uporabnika, da aplikacijo vedno znova uporabi.

Med tem...

01

Je vse pripravljeno za razvoj vaše mobilne aplikacije

02

Boste dobili točne podatke o stroških razvoja

03

Boste imeli jasno predstavo o tem, kaj vaša aplikacija ponuja in kako izgleda

Razvoj iOS aplikacije

Tukaj smo zato, da vam pomagamo doseči vaše stranke, ne glede na to kje se nahajajo. Zato smo se naučili različne programske jezike, kar pa nam omogoča, da razvijemo iOS mobilno aplikacijo za vaše podjetje. Za razvoj teh aplikacij uporabljamo dva različna programska jezika: Swift in Objective-C.

Ne skrbite, upoštevamo vaše želene cilje in pričakovanja uporabnikov. Zavedamo se, da moramo redno nadgrajevati naše znanje. Le tako vam lahko ponudimo najnovejše možnosti razvoja aplikacij, ki delujejo na različnih napravah, kot sta iPhone in iPad.

Programski jeziki

Programska orodja

ZAČNIMO PROJEKT SKUPAJ

Ko uspešno zaključiš toliko projektov kot smo jih mi, enostavno veš kaj deluje in kaj ne. Prosimo, izpolnite obrazec in oglasili se vam bomo z odgovori na zastavljena vprašanja!